We don't miss anything!


Arthur Pic, nou pilot de Campos Racing a la GP2

2014-01-02 21:40

El francès es converteix en el primer pilot de Campos Racing en el retorn de l'estructura d'Alzira a la GP2. Pic, que debutarà en la categoria aquesta temporada, és una de les més fermes promeses de l'automobilisme francès.

Traducció del comunicat de Premsa per: Arnau Viñals Vendrell

Campos Racing es complau a anunciar el nom del seu primer pilot de GP2 per a la temporada 2014: Arthur Pic. En un any en què l'equip dirigit per Adrián Campos tornarà a GP2, Pic pilotarà un dels Dallara GP2/11 de Campos Racing. Nascut a Montélimar (França), el 5 octubre de 1991, aquesta jove promesa de l'automobilisme francès acredita podis en totes les categories que ha participat fins ara, un bon bagatge just abans d'afrontar el que serà el desafiament més important de la seva carrera esportiva. En el dia d'avui ha signat el contracte que l'unirà a Campos Racing durant la temporada 2014.

 

Adrián Campos, CEO de Campos Racing, ha expressat la seva "satisfacció per poder comptar amb Arthur en el nostre equip. És un pilot que hem seguit de prop i que té un gran futur per davant. Estic segur que ens donarà grans alegries i treballarem per a que es senti, immediatament, com a casa".

 

—————

Retorna