We don't miss anything!


ART anuncia Fontana a la GP3

2014-02-04 19:00

L'equip ART de GP3 ha anunciat a Alex Fontana com el seu primer fitxatge per a la temporada 2014. El suís disputarà el seu segon any complet (després de no completar les temporades 2011 i 2012) en la categoria amb l'escuderia que va conquerir el campionat d'equips el 2013.

Per: Arnau Viñals & Sofia Tera

Tot i no obtenir els resultats esperats en anys anteriors, Fontana va destacar en els tests postemporada que es van realitzar al circuit d'Abu Dhabi. El pilot de 21 anys espera seguir els passos de pilots com Esteban Gutiérrez i Valtteri Bottas, que es troben a la Fórmula 1 després d'aconseguir el títol de GP3 amb ART el 2010 i 2011 respectivament. 

 

Fontana va assegurar que "estic encantat de tenir l'oportunitat de treballar amb un equip que ha liderat el campionat. La nostra col·laboració va començar molt bé durant els tests d'hivern i tot i que encara he de familiaritzar-me amb l'equip, la meva experiència del cotxe i especialment la de la categoria i el professionalisme d'ART m'ajudarà a completar aquesta missió. He estat entrenant físicament i mentalment per maximitzar aquesta tremenda oportunitat que m'han donat i vull donar les gràcies a ART i al Lotus F1 Junior Team. El meu objectiu és sempre estar davant i ser consistent durant la temporada, perquè és un factor crucial per a la classificació."

 

Frederic Vasseur va comentar que "els primers passos d'Alex amb ART al novembre a Abu Dhabi ens van convèncer que seria un gran valor per a l'equip en el seu objectiu d'aconseguir el cinquè títol consecutiu d'equips. L'Alex s'ha adaptat ràpidament al seu nou entorn de treball i ha demostrat el seu talent durant els tres dies de tests. Els seus valors tècnics, velocitat i coneixement de la GP3 ens ajudaran per tenir un bon començament en les primeres curses, cosa que és essencial en una categoria tan competitiva com la GP3."

 

—————

Retorna