We don't miss anything!


Aral nou patrocinador de la Fórmula 3

2013-05-01 20:34

Si l'altre dia, escrivíem sobre Ravenol, el patrocinador que feia possible emetre la Fórmula 3, avui parlem d'Aral, en el món de la Gasolina, una de les millors, amb més de 1.700 estacions de servei a tota Alemanya que també fa possible la F3.

per: Andreu Rius

I volem destacar que un any més l'organització, compta amb aquesta marca nascuda l'any 1898 i que en fa tants que està amb la competició.

Molts es pensen que és un patrocinador qualsevol, però és justament el contrari ja que dona molt suport als joves talents. Aquesta, reparteix 200 litres de gasoil “Ultimate 102” exclusivament pensat per fer que, pilots, enginyers i mecànics puguin treure el màxim rendiment dels monoplaces. La reparteix gratuïtament en cada esdeveniment. Entre altres coses subvenciona econòmicament les curses constituint el campionat. Fent això Aral és fa un lloc entre les millors marques, fabricant  joves somnis i promeses del motor.

Aprofitem per dir als aficionats, que aquest cap de setmana és disputaran 3 curses més del campionat, al circuit de Hockenheim (Alemanya), i podreu seguir la cursa en directe o si no teniu temps a Fórmula Ràpida us mantindrem informats del que passa.

—————

Retorna