Aoyama amb Power Electronics Aspar per 2014

2013-11-10 10:41

El pilot japonès Hiroshi Aoyama serà el company d'equip de Nicky Hayden, campió del món de MotoGP ™ 2006, en el Power Electronics Aspar Team.

per: Arnau Viñals Vendrell

L'equip d'Aspar ha anunciat recentment que disposarà de màquines Honda per disputar la pròxima temporada del Campionat del Món de MotoGP™ i ara ha completat la seva formació amb un potent tàndem amb el qual espera seguir evolucionant en la categoria reina.

Després d'anunciar a mitjans d'octubre l'arribada de Nicky Hayden, que deixarà de pilotar una Ducati després de cinc anys defensant els colors del fabricant italià, l'escuderia valenciana ha confirmat avui que el nord-americà estarà acompanyat per un altre excampió mundial, Hiroshi Aoyama. Tots dos pilots competiran el 2014 amb la Honda 'Racer Production', una inèdita 'carreres client' que arriba com la germana petita de la RC213V.

El pilot japonès va inscriure el seu nom en els anals dels Grans Premis al convertir-se en l'últim Campió del Món de 250cc, un títol que va guanyar amb Honda.

El director de l'equip Jorge Martínez 'Aspar', ha comentat: "Per al Power Electronics Aspar Team suposa una gran satisfacció comptar amb un Campió del Món de la talla d'Hiroshi Aoyama. L'any que ve arrenquem un nou projecte a MotoGP al costat de Honda, estic convençut que es poden generar grans sinergies entre les tres parts. La combinació fàbrica, pilot i equip és molt positiva".

"Espero que el 2014 sigui un any encara més productiu del que han estat els dos últims. En l'últim mes hi ha hagut una revolució en el Power Electronics Aspar Team, des del punt de vista de marca i de pilots. Estic molt satisfet, canviar a Honda és una garantia absoluta, i comptar amb dos pilots campions del món com Hiroshi Aoyama i Nicky Hayden, també. Segur que això es traduirà en magnífics resultats la temporada vinent".