We don't miss anything!


Antonelli segueix dominant a València

2014-02-12 19:37

L'italià Niccolò Antonelli ha tornat a ser primer durant el segon dia de tests de Moto3, celebrats a Xest, el més ràpid del dia.

Per: Sofía Tera & Víctor Forner

 

El pilot del Júnior Team Go&Fun ha aprofitat les condicions atmosfèriques més favorables del dia, per marcar un temps de 1'39.454 quan es centrava en el treball de les seves suspensions de la KTM. Les motos de la marca austríaca han copiat les primeres posicions de la classificació amb Jack Miller en segona plaça, intentant millorar la seva aderehncia davantera per tenir més velocitat de pas per corba.

El pilot de Husqvarna, Danny Kent, ha finalitzat tercer on ha buscat una configuració més efectiva per a millorar l'estabilitat en els revolts. Els pilots de l'equip Sky, Romano Fenati i Francesco Bagnaia, han ocupat la quarta i sisena plaça. Ambdós italians, han treballar en l'electrònica del motor i en configuracions de les suspensions. El company d'equip d'Antonelli, Enea Bastianini, ha finalitzat en la setena posició.

El campió de la Rookies Cup, Karel Hanika, ha patit una caiguda en la seua última volta del dia i s’ha hagut de dirigir a la Clínica mòbil del circuit. El txec se li ha diagnosticat una lesió en la seua mà dreta com resultat de l'accident, encara que espera poder participar en l'última sessió d'entrenaments que es celebrarà demà.

La primera Honda ha sigut la d'Alex Rins, en novena posició. La Mahindra més ràpida, la de Miguel Oliveira, s’ha concentrat en les suspensions i el motor ja que la nova moto és més lleugera i amb una aerodinàmica més distintiva.

El tercer i últim dia de tests començarà demà a les 10 del matí.

 

—————

Retorna