We don't miss anything!


Antonelli domina el primer dia de test

2014-02-11 19:52

L'Italià Niccolò Antonelli (Team GO & FUN Moto3) ha estat el més ràpid en la primera jornada d'entrenaments oficials de Moto3 al circuit de Xest. El pilot italià ha aconseguit el millor temps en les 3 sessions disputades. El seu millor temps ha estat un 1:40:000

Per: Arnau ViñalsVictor Forner

El segon classificat ha sigut Jack Miller amb la KTM de l'equip Red Bull KTM Ajo a 355 mil·lèsimes, registre aconseguit durant l'última sessió disputada.

 

Tercer ja a 555 mil·lèsimes, trobem a Romano Fenati al manillar de la KTM del nou equip Sky VR46, l'equip de Moto 3 de Valentino Rossi.

 

Quarta posició per Isaac Viñales. El cosí de l'actual campió de la categoria, Maverick Viñales, ocupa el seu lloc al Team Calvo.

 

Completant el Top 5, es troba: Danny Kent amb el Husqvarna Factory Racing, equip filial de KTM.

 

El malai Hafiq Azmi (SIC - Ajo) ha acabat el dia classificat en el sisè lloc, seguit de Francesco Bagnaia (Team Sky VR46), company d'equip de Fenati.

El Rookie Enea Bastianini, company d'Antonelli al GO & FUN ha finalitzat en vuitena posició.

 

Efrén Vázquez (Caretta Technology - RTG) i Miguel Oliveira (Mahindra Racing) s'han classificat a continuació, en el novè i desè lloc, respectivament. El portuguès Oliveira s'ha anat a terra al revolt 4, però ha declarat estar satisfet amb el seu nou xassís i motor.

 

No tan satisfets han acabat el duo de l'Estrella Galícia 0'0, Alex Marquez i Alex Rins, 11è i 17è respectivament. Seguiran treballant demà en la seva nova moto, ja que aquest any corren amb Honda no com el passat que ho feien amb KTM.

 

Ana Carrasco ha finalitzat a més de 2 segons d' Antonelli però amb bones sensacions de la moto.

 

Demà segona jornada de tests a les 10:00 del matí (Hora central Europea).

 

—————

Retorna