We don't miss anything!


Andretti el més ràpid en condicions de cursa

2013-10-19 23:09

Una pràctica de 30 minuts, la segona d’aquesta cursa de Fontana 500. Unes 500 milles al circuit californià en el que es faran 250 voltes. Aquesta pràctica ha estat més important del que sembla, tant o més important que la primera o la classificació, ja que s’ha fet a una hora semblant a la que començarà la cursa d’avui.

Escrit per:  David González M  

Traduït per: Òscar Daniel

Per tant, es veu que Andretti, desprès de la notícia de la seva renovació, i que el seu IndyCar de l’equip del seu pare Mario Andretti, segueixen sent molt ràpids als ovals, molt a tenir en compte en la cursa i en la consecució del títol per Castroneves o Dixon. Castroneves ha estat segon aquesta sessió seguit de Carpenter, que ha fet la seva volta ràpida al final de l’entrenament (de nit). Dixon també s’ha mostrat ràpid durant la sessió, acabant sisè. L’estratègia avui serà molt important i aconseguir un bon ritme segons les condicions de pista, que canviaran durant les aproximadament 3 hores que durarà la cursa, un repte.

La sortida de la cursa s’ha endarrerit a les 18:10 (Hora del pacífic), 3:10 de la matinada, hora catalana, ja que els pilots s’han queixat de la visibilitat amb el sol baix en el vespre californià, que presentarà unes vistes impressionants durant la cursa.

—————

Retorna