Amweg el més ràpid del dia

2014-05-30 14:36

Levin Amweg ha estat el més ràpid del dia durant la segona sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup al circuit de Spa-Francorchamps. El d’ART ha aconseguit trencar el domini dels Prem adorant la sessió juntament amb Albon segon i de Vries tercer.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Primers minuts de la sessió amb Dennis Olsen (Prema Powerteam) en primer lloc i liderant amb més de mig segon tot i que a continuació el seu company d’equip Bruno Bonifacio es feia amb el liderat. Arribant al quart d’hora de sessió amb Bonifcacio líder, seguit per Albon (KTR), Olsen, Callan O’Keefe (ART Junior Team) i Pizzitola (Manor MP Motorsport) al top 5.

 

Els dos Prema seguien liderant amb Bonifacio tot i que Olsen havia realitzat un temps més ràpid que malauradament pel noruec, havia estat eliminat per haver-se fet en situació de bandera groga. I arribant a meitat de sessió amb Bonifacio líder seguit per Olsen, Albon, Schothorst (Manor MP Motorsport) i Matevos Isaakyan (JD Motorsport).

 

Els tres millors llocs i temps es van mantenir intactes tot i que al quart lloc i al cinquè canviaven d’amo. Quart era Matthew Parry (Fortec Motorsports) i cinquè era Iganzio D’Agosto (Koiranen GP), a falta d’un quart d’hora de sessió.

 

No ha estat fins al final de la sessió que Levin Amweg (ART Junior Team) ha pogut millorar el temps dels de Prema i ha aconseguit el millor temps absolut de la sessió gràcies a una bandera vermella provocada per Hubert (Tech 1 Racing).