We don't miss anything!


Alonso optimista, encara: “volem lluitar de tu a tu”

2013-07-28 17:27

Fernando Alonso ha acabat quart en el Gran Premi d’Hongria, una cursa en que el asturià ha pujat màxim a la quarta posició en el moment de la sortida i ha estat pressionat tota la cursa, veiem com ho valora el de Ferrari:

Per: Arnau Viñals Vendrell

Sabíem des de les 10 del matí que no funcionava el botó de la bomba d’aigua però no passa res, després t’hidrates una mica més i he acabat la cursa bastant bé, el podi no ha pogut ser però no he tingut problema."

"La cursa ha estat complicada més que res perquè no anàvem ràpid ni amb els tous ni amb els durs podíem seguir als del davant, així que algun cotxe del darrere ens ha posat molta pressió, primer Webber, després Grosjean, i ha estat una pena que no fóssim ràpids. Com vaig dir ahir, el divendres amb les tandes llargues no eren res de l’altre món, per desgracia, i com vaig dir ahir, la volta d’ahir va ser un autèntic miracle, vam tenir una volta perfecte i veurem el proper cop"

"Segurament ens hagués agradat retallar (punts) i no ha pogut ser, la superioritat de Red bull ara mateix sobre el nostre cotxe és aplastant. No només Red bull, sinó Lotus, Mercedes etc. Per tant, com vaig dir a alemanya, si l’equip troba peces aquest estiu o a les properes curses, i aconseguim guanyar tres o 4 curses seguides doncs el campionat es ficarà molt de cara. Si hi ha 4 equips més ràpids que nosaltres, que estiguem lluitant pel mundial cada any, és un petit miracle, ho hem de prendre com una benedicció i aprofitar les oportunitats i divertir-se a les curses lluitant pel mundial sense tantes expectatives com armes."

"Bueno, el missatge es que portem 4 anys entre mig segon i 1 segon de Red bull i lluitem tots els anys pel campionat fins l’última cursa, i aquest any no crec que sigui diferent, no? Tindrem dificultats, com la cursa d’avui, em tingut un mal juliol amb tres curses dolentes i em perdut 25 punts. I ahir vam veure el problema del kers de Webber, algun dia li podria passar a Vettel, l’altre cotxe de Red bull, per tant,estarem allà sempre i estic segur que podem lluitar pel campionat fins al final. Però el que tots volem es no estar lluitant remuntant, fent la cursa de la teva vida cada cap de setmana, volem lluitar de tu a tu amb ells i això es el que esperem després de l’estiu, amb alguna peça nova que ens permeti, tant al Felipe com a mi estar al podi constantment."

VALORACIÓ

Per tant Alonso afirma que té un cotxe MOLT inferior als altres, però recordar que Ferrari ha sabut estar al davant. Ara el que necessiten els tifosis es veure com l’equip es centra en entendre els pneumàtics i pensar més amb la classificació.

—————

Retorna