We don't miss anything!


Lliures 1: Alonso obre pas

2012-05-24 14:05

Fernando Alonso ha quedat primer aquest primera sessió de lliures, en que ha fet moltes proves de voltes ràpides, però s'ha trobat a doblats o ha fet alguna petita passada de frenada, i no ha fet finalment la millor volta en totes aquestes, encara que quan ha tingut espai, s'ha col·locat lider.

Romain Grosjean ha sigut el primer a sortir a pista amb un cotxe competitiu, després també ha sortit "Schumi" que serà penalizat 5 llocs a la graella. Tornant a Grosjean, el pilot françès ha quedat a tres dècimes de Fernando Alonso, i ha completat un total de 17 voltes. Grosjean ha fet unes voltes d'adaptament al circuit amb l'F1, encara que ja hagui corregut amb la GP2 a aquest circuit.

"Txeco" Pérez ha quedat tercer, després de tornar a correr al circuit de Monte Carlo, cosa que no feia des de l'any passat a la classificació després de l'increïble accident que va tenir. Pérez ha fet unes primeres tres voltes d'instalació per re-introduir-se al circuit. Així doncs "txeco" ha completat 19 voltes, i ha fet un temps de 1:16.711 minuts. El Sauber demostra que el seu defecte als revolts lents, ha millorat sobretot en aquest circuit de Monte Carlo en que n'hi ha molts.

Hamilton ha quedat quart, que quan feia la seva millor volta amb la pista lliure, nomès li ha servit per aconseguir la quarta posició. A Mclaren han fet alguna prova amb la zona davanter adel cotxe.

Pastor Maldonado cinqué després de la victoria al Circuit de Catalunya, i de que el seu cotxe se li cremès. tornant al present, el Williams ha demostrat un bon ritme de cursa.

Els dos Toro Rosso, han aprofitat les estones en que ningú corria, i han fet tandes llargues per adaptar-se al circuit amb l'F1, ja que amb les World Series, ja hi van correr.

Com sempre, algun pilot ha fet alguna passada de frenada. Concretament han sigut: Michael Schumacher que n'ha fet un parell, al igual que Narain Karthikeyan; Heikki Kovalainen, Felipe Massa, Mark Webber, Jean Eric Vergne, Daniel Ricciardo, i Bruno Senna.

La sessió ha quedat parada perquè Heikki Kovalainen ha trencat al motor al túnel i ha provocat molta fumarada, cosa que dificultava la visibilitat dels pilots, i aixó ha fet que ja ningú més ha millorat.

Pilots que s'han col·locat primer, en ordre des de inici a fi: Pérez, Vergne, Riccciardo, Vergne, Michael Schumacher, Romain Grosjean, Michael Schumacher, Romain Grosjean, Fernando Alonso, Romain Grosjean, Lewis Hamilton, Romain Grosjean, Fernando Alonso,

 

—————

Retorna