We don't miss anything!


Alonso més motivat que mai per aconseguir el títol

2012-11-01 16:20

 

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1


El pilot espanyol Fernando Alonso ha fet avui una roda de premsa al circuit Yas Marina d'Abu Dhabi, lloc on el 2010 arribava com a líder del mundial i per culpa d'una mala estratègia per part de l'equip Ferrari va acabar perdent el mundial i ho va deixar en les mans del pilot Alemany Sebastian Vettel.

Fernando Alonso arriba a Abu Dhabi en segona posició al campionat de pilots a 13 punts del líder Sebastian Vettel, després de fer una gran actuació a la Índia, Alonso es veu molt motivat per poder retallar punts a Vettel, però es conscient de que Vettel té el millor cotxe amb diferencia, però, declara, que Ferrari millorarà.

''Confiem en el treball de l'equip, hem demostrat que mai ens donem per vençuts i sabem lluitar fins al final. L'equip té molta experiència en les lluites pels campionats. Tot l'equip està molt motivat i a la Índia vam veure bons senyals en quant al ritme de cursa en comparació els RedBull, encara que necessitem millorar encara més i sobretot el dissabte. Tenim millores aquí i unes altres per EE.UU''.

''Hem tractat de preparar-nos per aquesta cursa millor que mai", ha revelat. "Tenim algunes peçes noves que estrenarem demà al matí. No hi ha cap peça màgica a la Fórmula 1, però estem tractant de posar-los sota pressió després que haguessin tingut quatre curses molt fàcils. Volem estar prou a prop dels Red Bull per treure profit de qualsevol cosa que no fa la perfecció, mentre que hem de ser perfectes per a aquests caps de setmana pròxims''

—————

Retorna