We don't miss anything!


Alonso fa la seva segona "pole" consecutiva

2012-07-21 15:31

Escrit per: Arnau Vinyals - Hockenheim, Alemanya

Fernando Alonso ha aconseguit la seva segona pole position de la temporada al circuit alemany de Hockenheim, on l'asturià ha esperat fin l'últim moment per creuar la línia d'arrivada, i sortir demà des de la primera posició de la graella de sortida. Sebastian Vettel sortirà segon seguit del seu company d'equip Mark Webber i del "Kaiser", Michael Schumacher, seguit d'un altre alemany Nico Hulkenberg i Pastor Maldonado.

El pilot Espanyol ha superat l'extrema pluja de la Q3, la lleguera pluja de la Q2, i la calma del cel de la Q1.

En canvi el company d'equip de Fernando Alonso i de Michael Schumacher no han tingut tanta sort, Felipe Massa i Nico Rosberg no han passat a la Q3 i si ho han fet els dos Force India.

El pilot català Pedro Martínez de la Rosa sortirà des de la vint-i-tresena posició, per davant del seu company d'equip Narain Karthikeyan, i per darrere dels dos Marussia.

Penalizacions:

Mark Webber: 5 llocs per canviar la caixa de canvis.

Nico Rosberg: 5 llocs per canviar la caixa de canvis.

Romain Grosjean: 5 llocs per canviar la caixa de canvis.

Declaracions:

Pedro de la Rosa: "Hem perdut dues posicions al última tanda de voltes, estava fent una volta molt bona fins als dos últims revolts, que m'he trobat en Petrov, i he perdut nomès allà mitg segon pel tràfic. Així són les curses."

Sergio Pérez: "Una llastima, una altre cop ha sigut una classificació díficil, tenia molt de tràfic, i la pista cada vegada estava pitjor."

 

—————

Retorna