Alonso consegueix el primer podi de la temporada (Declaracions Top3)

2014-04-20 12:14

Lewis Hamilton s'ha fet amb la seva tercera victoria consecutiva, una fita que mai havia conseguit. Rosberg per la seva part ha completat el doblet de Mercedes i pot mantenir el liderat del Mundial, mentre que Fernando Alonso ha obtingut el seu primer podi en aquesta temporada, fent una gran actuació.

Per Eric Calduch

1r classificat, Lewis Hamilton (Mercedes AMG Petronas): "Els seguidors han estat increïbles aquest cap de setmana, he sentit aquesta energia i no podria haver fet tot sense la feina tan increïble de l'equip. No em puc creure l'ho increïble que està el cotxe, l'ho dur que han treballat tots i els resultats que estem aconseguint són un reflecte d'aquesta feina. Després de la segona parada he cuidat molt bé els pneumàtics i després ha estat qüestió de córrer contra mi mateix. He perdut molt temps després de la primera parada. He vist que Nico ha aconseguit remuntar així que són molt bons punts per a l'equip. Per altre banda el pneumàtic davanter esquerre és el que més es degradava, al final s'ha mort del tot però s'ha recuperat".

 

2n classificat, Nico Rosberg (Mercedes AMG Petronas): "El cap de setmana ha estat fatal, tot equivocat. Durant la cursa no hem tingut telemetria, no hi ha hagut comunicació entre el cotxe i el box així que no han tingut ni idea de tot el que estava passant a la pista. La sortida ha estat molt dolenta, s'han ajuntat moltes coses. Estic encantat amb aquesta segona posició i tinc moltes ganes d'arribar a un cap de setmana normal. M'he divertit molt remuntant, és un plaer conduir aquest cotxe, és increïble el treball que ha fet l'equip".

 

3r classificat, Fernando Alonso (Scuderia Ferrari): "Ha estat un bon cap de setmana, hem millorat una mica el cotxe comparat amb les tres primeres curses, hem estat més competitius. Al arribar aquí i fer podi és en certa manera una sorpresa per a nosaltres, una sorpresa agradable. Estic content amb fer aquest podi, crec que estic tercer en el campionat per darrere de ells dos. Hem tingut la millor sortida de la temporada tot i que hem patit un contacte gran amb Felipe, he preguntat per ràdio si podien comprovar com estava el cotxe perquè les sensacions eren correctes, i m'han dit que tot estava bé, hem tingut molta sort de poder acabar la carrera".