We don't miss anything!


Alineació Pilots Test Fórmula 1: Dia 8

2013-03-02 18:27

Demà serà l'últim dia en que els aficionats podran veure els monoplaçes en acció abans del Gran Premi d'Austràlia. Per tant és bo saber els pilots que formaran part demà en els Test de Montmeló.

per: Arnau Viñals Vendrell

Demà els aficionats podran veure a 4 campions del món a la pista, es tracten de dues vegades campió del món Sebatian Vettel i Fernando Alonso i dos pilots que només tenen un mundial, Jenson Button i Kimi Raikkonen (si finalment es recupera de la seva gastroenteritis, en que Eric Bouiller ha assegurat que millora adequadament i que en Kimi té moltes ganes d'agafar si o si el cotxe demà).

Però els aficionats que s'apropin al circuit també podran gaudir en veure a Nico Rosberg i un altre alemany, en Nico Hulkenberg. També hi haurà dos francesos, el ja experimentat Charles Pic a l'equip Caterham, i Jules Bianchi que acabarà de adaptar-se al Marussia, tot i que pels resultats d'avui, sembla que ja està prou adaptat, ja que ha sigut un segon més ràpid que el britànic Max Chilton que ha pogut rodar més de 4 dies amb el monoplaça.

A Toro Rosso, Ricciardo, agafarà el comandament, aquest cop si amb pista seca, segons les previsions de meteo.cat. A Force India Sutil deixarà el seu lloc al escocès, Paul Di Resta que ja esta totalment adaptat al monoplaça, i que, com Ricciardo, esperarà tenir sol demà, per poder fer proves de cursa.

Finalment, l'últim guanyador del Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya, Pastor Maldonado, completa la llista dels pilots que participaran demà als test en que, teoricament no ha de haver-hi cap canvi.

A continuació tenen la taula amb els pilots que formaran part dels entrenaments:

Equip Pilot
Infiniti Red Bull Racing Sebastian Vettel
Scuderia Ferrari Fernando Alonso
Vodafone Mclaren Mercedes Jenson Button
Lotus F1 Team Kimi Raikkonen
Mercedes AMG Petronas Nico Rosberg
Williams F1 Team Pastor Maldonado
Sauber F1 Team Nico Hulkenberg
Scuderia Toro Rosso Daniel Ricciardo
Caterham F1 Team Charles Pic
Marussia F1 Team Jules Bianchi

L'equip de Formula Ràpida estarà al circuit amb els seu fotògraf estrella, Albert Llovera, que estarà al Paddock, i també amb Ramon López i Cristian Jiménez que aniran de "fans", igual que la Laura Sánchez, fotògrafa, i en Sergi Serna, dissenyador, que aniran acompanyats al Circuit amb el Director, Arnau Viñals. Si ens trobeu, no dubteu a aturar-nos, ja que aquesta colla es mou molt.

—————

Retorna