We don't miss anything!


Alex Rins, s’enporta la seva 5a pole de la temporada a la QP de Brno

2013-08-24 13:25

Amb un temps de 2:07,622 que marcava el pilot d'Estrella Galícia 0,0 li ha servit per estar a la primera posició de cara a la cursa de demà al GP de la República Txeca.

Per: Albert Llovera Reig

Durant l'inici d'aquesta sessió de classificació hem pogut veure núvols que cobrien tot el circuit amb amenaça de pluja, però a mesura que avançava el temps s'ha anat aclarint i sembla que va sortint el sol.

Darrere del "poleman" de Moto3 sortiran Viñales, Masbou i un valent Jack Miller que recentment operat de la clavícula dilluns sortirà des d'una bona 4a posició.

Alex Rins, Maverick Viñales i Jonas Folger són clars candidats a pujar al podi demà ja que s'han mostrat molt forts durant tot el cap de setmana i han estat encapçalant aquesta QP pràcticament els 40 minuts de sessió.

Alex Márquez, com ja va fer a Indianapolis, intentarà estar de nou en el grup davanter. Sortirà en 5a posició i pot aprofitar que Salom no està al 100%.

Un fantàstic Luis Salom ja que malgrat la seva lesió al peu esquerre i haver de pujar a la moto amb l'ajuda de la crossa ha fet un merescut 5è lloc.

Hi ha hagut uns quantes caigudes, Niccolo Antonello, Eric Granado, Alex Márquez i Juanfran Guevara, sense conseqüències i la d'Arthur Sissis que sembla haver estat la més seriosa ja que ha sortit coixejant una mica però sembla que està bé.

—————

Retorna