We don't miss anything!


Alex Rins intractable a Aragó

2013-09-28 12:24

Alex Rins ha fet una qualificació excel·lent amb un ritme imbatible i molt ràpid que l'ha deixat amb la pole position d'Aragó amb set dècimes de marge sobre Maverick Viñales i el seu company Alex Marquez, més el record del circuit. Luis Salom no ha fet una bona qualificació i sortirà en vuitè lloc.

Per: Eric Calduch @calduch3

La primera qualificació del dia al Motorland ha estat la de Moto3, que ha començat amb domini de Rins des del principi, on ja ha fet temps destacable treient-li varies decimes al seu maxim perseguidor, Maverick Viñales. La primera mitja hora ha estat amb pocs canvis de posicions, Rins liderava amb mà de ferro i el seguien Efren Vazquez, Viñales i Marquez, mentre que Luis Salom anava força despenjat en posicions del vuit al dotze durant molta estona. A falta de vint minuts presenciavem la primera i única caiguda de la sessió per part de la Red Bull KTM de Khairuddin, que ha pogut seguir sense problemes.

Després d'una calma tensa durant uns minuts, a falta de deu tornava l'acció a pista amb molts canvis de posicions constants menys al capdavant, on Rins a falta de dos minuts petava el conometre amb un 1:58.571 que li donava el record absolut del circuit, rebaixant el temps de les 125cc. Abans Ana Carrasco s'havia situat en un excel·lent 12º lloc però queia fins al 16º, mentre que Salom tot i puja al cinquè finalitzava vuitè, on sortirà demà per seguir defensant el titol. Viñales acabat segon però no ha pogut ni tan sols apropar-se a Rins, quedant-se a set dècimes, al igual que Alex Marquez. Phillipp Oettl ha donat la sorpresa amb el quart lloc just per davant d'Efren Vazquez. Isaac Viñales força discret ha estat 23º, la debutant Maria Herrera ha estat 31º i Juanfran Guevara ha estat 35º i tancarà la graella de sortida. Demà a les 11h la cursa.

—————

Retorna