We don't miss anything!


Alex Márquez lidera el matí de Moto3 a Mugello

2014-05-31 10:44

Alex Marquez ha aconseguit el millor temps dels FP3 disputats aquest matí al circuit de Mugello, que aquest cap de setmana acull el GP d'Itàlia. A menys de vint mil·lèsimes ha acabat Efren Vazquez, sent una mica més ràpid que Brad Binder, que amb la seva Mahindra ha acabat tercer. 

 

Com anàvem dient, Alex Márquez ha liderat l'última sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Itàlia. En el circuit de Mugello, Márquez ha obtingut un gran crono de 1:57.620, que l'ha situat al capdavant de la taula de temps. No obstant això, el català s'ha trobat a molt poca distància de Efren Vazquez, que l'ha seguit a només 17 mil·lèsimes del seu temps.

 

El Top 3 l'ha tancat Brad Binder, que amb la seva Mahindra d'Ambrogio Racing s'ha pogut mantenir tercer per davant del líder del Mundial, Jack Miller. L'australià s'ha quedat molt lluny del capdavant, a més de mig segon i molt enganxat al sisé classificat, Isaac Viñales. Darrere del pilot de Calvo Team han acabat Miguel Oliveira, John McPhee, Alex Rins, Nikolas Ajo i Jakub Kornfeil. Juanfran Guevara ha marcat el 13è millor temps i Ana Carrasco el 33è, molt lluny dels vint primers.

 

La qualificació de Moto3 es disputarà avui a Mugello a les 12:35h.

 

—————

Retorna