We don't miss anything!


Alex Lynn lidera fins el final

2013-07-13 18:17

La sortida ha començat molt bé per a Lynn, el de Prema, s'ha posat primer amb una bona sortida, amb segona posició el seguia de ben aprop Felix Rosenqvist i Alexander Sims era tercer.

Per: Andreu Rius Riu

L'altre cara de la moneda era Marciello que després de la sortida s'ha col·locat 5é. La sortida ha estat molt neta i no s'ha hagut de lamentar cap col·lisió.

Cal dir que la cursa 1 ha estat impugnada per als dos de Prema Poweteam que estaven en podi i per a Felix Rosenqvist que han estat penalitzats amb 20 segons cada un per excés de velocitat quan hi havia bandera groga. Per tant el podi és modifica i guanya Tom Blomqvist, seguit de Harry Tincknell i André Rudersdorf.

Pel que fa la cursa, aquesta vegada a diferencia de l'altre com no hi han hagut accidents s'ha rodat molt més ràpid.

Raffaele Marciello, anava remuntat i ja era 4t havent passat 24 voltes.

Res no ha canviat fins que com de costum els pneumàtics es començaven a degradar i començaven les sortides de pista per falta d'adherència. En aquest circuit, com tothom treia el màxim rendiment dels cotxes, pràcticament no hi han hagut avançaments tot i que els monoplaces estaven molt junts.

L'italià és posava en zona de podi a la volta 30 i Rosenqvist començava a suar mentre s'estava defensant dels atacs del pilot de l'acadèmia Ferrari.

El britànic i líder de la cursa Alex Lynn aprofitava la lluita per escapar-se dels seus adversaris.

Al final Raffaele, ha pogut avançar a Rosenqvist i ha pogut quedar segon al podi. Però el millor pilot de la tarda ha sigut Alex Lynn que s'ha endut una molt merescuda victòria. Tercer hi ha acabat Felix Rosenqvist que malgrat fer una bona cursa no hi ha pogut fer res amb Marciello.

 

 

—————

Retorna