We don't miss anything!


Aleshin: “Vettel és capaç de fer el que vol"

2013-10-05 14:32

Mikhail Aleshin, el rus de l'equip Tech 1 Racing i un dels millors pilots i amb més experiència a la Fórmula Renault 3.5 ens parla sobre el que és competir en aquesta categoria.

Per: Andreu Rius Riu i Arnau Viñals Vendrell

 

“Bé ha estat un gran moment sense cap dubte estar a les World Series és una gran categoria, especialment quan ets al cotxe i sents com de ràpid i proper és al Fórmula 1 perquè jo he provat el fórmula 1, per la qual cosa per a mi és una gran experiència" Aleshin, que va guanyar el campionat al 2010 i va tenir l'oportunitat de provar alguns monoplaçes de Fórmula 1 com el “Renault, el Toro Rosso i el Red Bull".

Mikhail Aleshin va ser l'últim company d'equip de Sebastian Vettel abans de que l'alemany anés la Fórmula 1. Els dos ex-pilots de l'acadèmia Red Bull, que competien al equip Carlin Motorsport, van ser companys d'equip durant dos anys i Mikhail ens explica com és en Sebastian Vettel: "Crec que és un gran pilot (Sebastian Vettel) Té molt de talent, i quan comet un error que no passa gaire sovint, l'ajuda a millorar. Així que crec que a la seva trajectoria és capaç de fer el que vol".

Finalment Aleshin va dir als microfons de FormulaRapida.net d'Arnay Viñals que, ell no té cap pilot ni circuit preferit, "tot depèn de cada circuit els seus millors llocs o pitjors llocs" el pilot de Rússia al final de l'entrevista va dir que creu a més a més que necessita un podi a Barcelona, per tancar la seva pitjor temporada de les World Series by Renault “Però l'objectiu espero, és aconseguir un podi aquesta temporada".

 

—————

Retorna