We don't miss anything!


Aleix Espargaró sense rival al primer lloc

2014-03-21 16:50

Aleix Espargaró ha aconseguit altre cop dominar la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Qatar de MotoGP 2014, disputats  al circuit de Losial. El de Granollers només l’aconsegueixen seguir les Yamaha Tech 3 i les Honda de fàbrica.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La sessió ha començat tal i com va acabar ahir, amb Aleix Espargaró a la primera posició liderant no només la categoria Open, sinó també, tota la classificació de MotoGP.

 

Mentrestant al pit lane, podíem veure al expilot de Superbikes i MotoGP, James Toseland fent de presentador de televisió.

 

Després d’un moment en que Pol Espargaró i Stefan Bradl s’han intercanviat el primer lloc, Aleix Esparagró ha tornat immediatament per realitzar una volta ràpida i col·locar-se en el primer lloc. Amb un Marc Márquez que es ficava tercer. El de Cervera, anava millorant el seu ritme poc a poc, tot i la lesió a la cama.

 

Però a Yamaha seguien amb els problemes d’ahir, amb Lorenzo i Rossi en la zona mitja de la classificació. Tot i aquest fet, el espanyol i l’italià han millorat el seu ritme de cursa respecte el d’ahir.

 

Problemes també per la Open Honda del campió del món Nicky Hayden. L’americà no aconseguia el ritme que tenia en els testos de pretemporada en aquest circuit, on aquest era 2 segons més ràpid que en l’actualitat.

 

Els últims dos minuts, amb tothom a pista, han servit per rebaixar encara més el temps d’Aleix Espargaró a la classificació, acabant primer altre cop seguit de:

 

Dovizioso, Bautista, Pedrosa, Márquez, Smith, Bradl, Pol Espargaró, Rossi, Iannone, Lorenzo, Edwards, Crutchlow, Hayden i Henandez tancant el top 15. 

 

—————

Retorna