We don't miss anything!


Aleix Espargaró per davant de tothom en els primes lliures

2014-03-20 19:00

El pilot granollerí, Aleix Espargaró ha estat el més ràpid de la primera sessió d’entrenaments lliures de MotoGP al circuit de Losail, Qatar, en motiu del Gran Premi de Qatar. El d’NGM Forward Racing, ha tret més d’un segon de distància a la primera moto de fàbrica, Dani Pedrosa, que ha estat sisè.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La categoria reina del motociclisme començava amb l’aparició de Marc Márquez en un circuit de curses després de la lesió que va patir fa sis setmanes practicant Dir-Track. Lesió la qual l’havia deixat fora de la competició. Tot i això el campió del món corria encara lesionat. Igual que Pol Espargaró que es va lesionar l’últim dia de test, precisament al circuit de Losail.

 

Pel que fa a la pista, Jorge Lorenzo començava amb molts problemes, canviant-se la moto amb només 10 minuts de sessió disputats. Però el mallorquí, no ha pogut tornar a la pista amb la segona moto, degut  a la caiguda que ha patit Yonny Hernandez amb la seva Energy T.I Pramac Racing Ducati on el colombià ha deixat plena de grava el gir 16. Això ha provocat l’aparició dels comissaris per netejar la pista, i per tant, ha provocat la primera bandera vermella del any. Però el subcampió de 2013 seguia amb males sensacions rodant a l’onzena posició, sembla ser, que estava molest amb els pneumàtics.

 

Però el que estar clar és que els equips oficials (Yamaha, Ducati i Honda) han patit la no participació del últim test de pre-temporada que es va fer en aquest circuit, ja que les motos satèl·lit i les de la classe open, han estat molt més ràpids durant tota la sessió i sempre s’han situat al capdavant, destacant dos pilots. Aleix Espargaró i Bradly Smith, tot i que Álvaro Bautista també s’ha fet notar una mica, aconseguint el primer lloc en els últims compassos de la sessió.

Però no hi ha hagut color, Aleix Espargaró amb la seva moto de la categoria “Open”, ha estat el més ràpid gràcies als pneumàtics tous. Destaca l’onzena posició de Marc Márquez amb la cama lesionada i la sisena de Dani Pedrosa, la moto de fàbrica més ràpida de la sessió.

 

Resultats Top15: Aleix Espargaró, Bautista, Smith, Iannone, Pol Espargaró, Pedrosa, Rossi, Edwards, Lorenzo, Hayden, Márquez, Bradl, Crutchlow, Dovizioso, Hernandez.

 

—————

Retorna