We don't miss anything!


Aleix Espargaró confirma el seu potencial al Sachsenring

2014-07-11 15:59

Aleix Espargaró segueix la seva bona ratxa en les jornades de divendres. El català s'ha emportat el millor temps en les dues tandes de lliures disputades avui a Sachsenring, aquesta vegada imposant-se al vigent campió Marc Márquez i a Jorge Lorenzo, que sembla recuperar tenir bon ritme aquest cap de setmana. Dani Pedrosa ha estat novè després d'una forta caiguda. 

Per Eric Calduch

Aleix Espargaró comença en molt bona forma aquest cap de setmana. Com de costum aquesta temporada, Aleix ha dominat la jornada de lliures del divendres, postulant-se com a gran rival en la lluita per la Pole de demà. En aquests FP2 el català ha marcat el millor temps en els últims instants, superant d'una dècima el crono registrat per Marc Márquez, ja recuperat de la seva forta caiguda en els FP1. Jorge Lorenzo ha acabat tercer, mostrant-se com el principal rival de Márquez aquest cap de setmana. 

 

Stefan Bradl ha fet una gran actuació marcant el quart millor temps, superant d'aquesta manera a Alvaro Bautista, també molt fort en aquests lliures completant el Top 5. Darrere de l'espanyol ha finalitzat Andrea Iannone, Pol Espargaró i la Ducati d'Andrea Dovizioso. Dani Pedrosa només ha estat novè, conseqüencia d'una forta caiguda a l'inici de la sessió que l'ha deixat apartat de la resta dels FP2 amb molèsties en un dels braços. Tot i això s'ha mantingut per davant de Valentino Rossi, molt discret en aquesta sessió ja que no ha passat del 10è lloc. 

 

Fora del Top 10 ha acabat Bradley Smith, encara dolgut d'una caiguda en la sessió matinal, seguit de Yonny Hernandez, Cal Crutchlow, Michael Laverty i Scott Redding. 

 

La FP3 es disputarà demà a partir de les 09:55h (hora catalana). 

 

Resultats: 

 

 

—————

Retorna