We don't miss anything!


Alegria a Audi, Preocupació a BMW

2013-06-15 11:45

Jamie Green (Audi) ha encapçalat la classificació d'una sessió dominada per Timo Scheider (Audi) fins als últims 5 minuts. BMW ha tingut molts problemes de posada a punt i fins als últims 10 minuts no han aconseguit baixar de l'1:19. Juncadella i Molina han acabat 12è i 14è respectivament.

per: Manel Ferriol Garrido

Audi ha dominat plàcidament la sessió lliure al Circuit de Lausitz. Als 5 minuts Timo Scheider ha marcat un temps molt ràpid (1:18,207) que ha sigut el més ràpid fins que a falta de 5 minuts Jamie Green l'ha superat (18,104). Audi també ha aconseguit situar 4 cotxes entre els 6 primers, només Gary Paffett (2n, Mercedes) i Robert Wickens (4t, Mercedes) han arribat al ritme de Audi.

 

A l'altre cara de la moneda trobem BMW, sense ritme, incapaç de trobar la manera de situar-se a l'alçada de Mercedes i Audi. Bruno Spengler ha aconseguit arribar fins a la setena posició, però, la resta de pilots de la marca bavaresa, un total de 7 pilots, han quedat entre els deu últims. Timo Glock amb molts problemes de suspensions ha acabat en dotzena posició.

—————

Retorna