Alburquerque el més ràpid pel matí

2013-08-17 10:47

Felipe Alburquerque ha fet el millor temps dels entrenaments lliures del DTM i confirma el domini d’Audi en el circuit alemany de Nürburgring.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Com acostuma a ser habitual en els lliures del DTM, els Audi i els BMW han dominat la taula de temps en els primers compassos de la sessió amb els Mercedes  a les últimes posicions (menys Gary Paffet que sovint es col·locava primer), però amb diferències sempre molt petites entre el primer i l’últim, diferències de 2 segons màxim.

Una primera tanda de voltes en que hem vist com els Audi toquen molt el fons pla al terra i degut això hem vist una espectacular passada de frenada de Miquel Molina, a BMW, Spengler ha patit una sortida de pista.

A 1 hora pel final de la sessió les diferencies entre el primer i l’últim amb volta ràpida era de només 1.2 segons.  Tambay (Audi) ja duia força estona a la primera posició, seguit de Wickens (Mercedes) i Wittmann (BMW). Timo Scheider (Audi) que encara no havia marcat cap temps, es ficava quinzè a la seva primera volta ràpida, demostrant les “carències” d’Audi en aquest circuit.

Després de més de 30 minuts de domini francès al capdavant de la taula de temps, el portuguès Felipe Alburquerque, també d’Audi, ha pujat a la primera posició. El domini d’Audi continuava i tot i la passada de frenada al primer revolt, Miquel Molina feia el millor temps a només 38 minuts pel final amb un TOP4 totalment d’Audi.

A només 10 minuts pel final hem tingut un canvi al primer lloc, es tracta de Rockenfeller (Audi), afirmant encara més el domini de la marca alemanya a Nürburgring, tot i que al final dels lliures Alburquerque ha tornat a la posició preferent, i ha acabat a la primera posició.

Finalment els resultats han estat els següents:  Alburquerque, Rockenfeller, Wittamann, Tambay, Molina, Scheider, Mortara, Ekström, Spengler, Farfus, Vietoris, Tomzyck, Wixkens, Wehrlein, Juncadella, Paffett, Green, Priaulx, Werner, Glock Hand, Merhi.