We don't miss anything!


Agredolç somriure per Vandoorne

2013-05-23 18:00

 

A la sessió d’entrenaments lliures d’avui de la Formula Renault 3.5, els pilots han trepitjat el traçat per única vegada, abans de la classificació de dissabte. El millor rookie del any de moment, Stoffel Vandoorne (Fortec Motorsport) ha fet el millor temps abans de rebre 5 llocs de penalització a la sortida per conducció perillosa. Norman Nato (DAMS), també ha impressionat a tothom acabant tercer, just darrere d’ Antonio Felix da Costa (Arden Caterham).

per: Arnau Viñals Vendrell

Mònaco no és un lloc per dormilegues, especialment quan només tens 45 minuts d’entrenaments lliures que comencen a les 8:30 del matí, amb tots els 26 cotxes de la categoria a la pista. Per exemple, Kevin Magnussen (DAMS) ha arribat al circuit a les 6 del matí al circuit, on ha començat a fer fúting, en canvi com a contrast tenim el seu company d’equip, Norman Nato que ha arribat al pàdoc a pocs minuts de l’inici dels entrenaments.

Els pilots han donat el màxim cada volta que feien. Des del inici de la sessió, cada temps es millorava. Carlos Sainz Jr. (Zeta Corse) que corre aquest cap de setmana de debut a la Formula Renault 3.5 i a Mònaco, ha gaudit realitzant els millors temps durant una bona estona. En canvi per Mikhail Aleshin (Tech 1 Racing) no ha estat així, el pilot ha tingut un incident però ha pogut tornar a boxes.

Amb la segona tanda de pneumàtics, els pilots han augmentat el ritme. Jazeman Jaafar (Carlin) era primer amb una volta per sota d’1:26.

Set minuts abans d’acabar la sessió,  Stoffel Vandoorne es feia amb el millor temps (1:24.711). Mikhail Aleshin que venia amb un bon temps era superat per Antonio Felix da costa i Carlos Sainz.

Sorprenentment, a 3 minuts del final, Matias Laine (P1 by Strakka Racing) xocava al revolt de Sainte-Devote amb Zoel Amberg (Pons Racing), això provocava la bandera groga, però Stoffel Vandoorne no va respectar aquestes i el pilot també es sortia de pista. Així si, la bandera vermella sortia per primer cop en el cap de setmana a Monte Carlo i s’acabaven els entrenaments. Després una investigació ha decidit que Vandoorne seria penalitzat  5 llocs a la graella de sortida, per no haver anat suficientment lent i haver-se sortit de pista.

—————

Retorna