We don't miss anything!


Aegerter lidera la FP2 a Indianapolis

2014-08-08 21:00
Aegerter s'emporta el millor temps de la FP2 a Indianapolis, seguit per Sandro Cortese i Esteve Rabat
 
Per: Jordi Ferrer

Els segons entrenaments lliures començaven amb un temps igual que a la FP1. Tots els pilots a pista i Corsi ha sigut el primer en liderar la taula amb el millor temps. A l'últim revolt del circuit, Pasini ha tingut una caiguda però ha pogut continuar, tot i així, el que no ha tingut tanta sort a sigut l'espanyol Axel Pons, que se li ha parat la moto i ha estat obligat a retirar-s'hi de la pista sense poder continuar.
 
Entrem als últims 30 minuts i Jonas Folger pateix una caiguda sense cap conseqüència. De moment, Corsi, Kallio i Rabat lideren les tres primeres posicions, però Aegerter ara es fica a la segona posició. 15 minuts i Aegerter es el primer pilot en baixar al minut i 37 segons. Krummenacher es va al terra, segueix amb la moto però ha deixat restes d'herba a la pista, per lo que apareix la bandera vermella.
 
Bandera verda i tots els pilots surten a pista per a disputar els últims 10 minuts. Res important durant aquests últims minuts i el millor temps se l'emporta Aegerter amb deu mil·lèsimes de diferencia, seguit de Cortese i Rabat.

—————

Retorna