We don't miss anything!


5ena victòria de la temporada per Bird a Singapur

2013-09-22 10:59

Sam Bird ha guanyat la segona cursa de la GP2 Series al circuit de Marina Bay a Singapur després de sortir des de la posició preferent. L’acompanyen al podi Ericsson i Leimer.

per: Arnau Viñals Vendrell

A la sortida el poleman Sam Bird (Russian Time) ha sortit molt bé tot el contrari que el seu company d’equip Tom Dillmann, Canamasas també sortià molt bé remontant 10 posicions des de la novena posició però la seva cursa s’acabaria quan intentava avançar a Calado (ART Grand Prix) per l’exterior al revolt 8 i el britànic no li deixava lloc per realitzar el revolt, fent que el de EQ8 Caterham Racing es retirés. Tot i això a la primera volta, Coletti (RAPAX) que porta una segona meitat de campionat molt dolenta, impactava contra Mitch Evans (Arden International) i trencava l’aleró davanter que després canviaria, tot i que també feia perdre a molt de temps a Clos (MP Motorsport) a Trummer (RAPAX), Leal (Racing Engineering) i Rossi (EQ8 Caterham Racing) que no podien creuar el circuit.

Calado anira també, perdent posicions des del impacte amb Canamasas. En canvi el seu company d’equip estava realitzant una bona cursa fins ara avançant a Dillmann i Nasr (Carlin), però el alemany poc després s’aturaria a boxes i es retiraria de la cursa a caussa  d’una bandera negra.

Molts pilots tenien problemes amb els pneumàtics, perdent molt de temps per volta, que feia que s’aturessin a boxes. Això ha passat amb Dillmann, Calado, Nasr i Palmer.

 Amb això a només 5 voltes pel final, Sam Bird es mantenia en primera posició seguit de Marcus Ericsson (DAMS), Fabio Leimer (Racing Engineering), Stephane Richelmi (DAMS), Jon Lancaster (Hilmer Motorsport), Johnny Cecotto (Arden International), Daniel De Jong (MP Motorsport) i Rene Binder (Venezuela GP Lazarus) tancant el top 8 dels punts.

Les posicions dels punts s’han mantingut fins al final i ara Bird retalla 5 punts a Leimer a la lluita pel campionat de pilots. El britànic ara només està a 7 punts del suís. La nota estranya ha estat que Leimer ha impactat amb Rossi al acabar la cursa.

—————

Retorna