28 pilots participen als tests de F3 de Montmeló- Marciello marca el millor temps

2013-03-11 12:38

 

Per: Ramon Minguell Ribas

 

En condicions seques i un sol brillant, el pilot de Ferrari Acadèmia Raffaele Marciello va marcar el millor temps del dia, ja en la sessió del matí. Alex Lynn i William Buller també van establir els seus millors temps abans de la pausa del dinar. "Un bon començament a la temporada", va dir Buller, que va acabar cinquè en el 2012 Formula 3 Euro Series. "Tant l'equip com el motor és nou per a mi, però que conjuntament van fer una bona feina. Estic molt content amb el nostre rendiment i més encara quan es va utilitzar la sessió de la tarda per l'execució del nostre programa de proves regulars en lloc de tractar d'establir voltes ràpides "Els objectius de la britànica està clarament definit:". Em vull divertir i guanyar el títol ".
Lucas Auer (Prema Powerteam, 1:41.758 ) "El nivell al Campionat d'Europa és molt alt, hi ha una gran quantitat de pilots ràpids de la graella que també tenen experiència amb els pneumàtics Hankook", va dir el suec Grenhagen. "Em falta aquesta experiència i així, no vaig ser capaç de fer ple ús del potencial dels pneumàtics. Sens dubte encara haig d'aprendre algunes coses, però al principi no pot ser tan dolent. "
Sven Müller ( 1:41.918) va acabar setè i també va arribar a una conclusió positiva. "Hi ha cotxes ràpids de la graella i el camp és molt competitiu", va dir. "Jordan King (Carlin, 1:41.973), Pascal Wehrlein (Mücke Motorsport, 1:41.990 minuts) i Antonio Giovinazzi (Double R Racing, 1:42.059 minuts) van completar el top 10.