We don't miss anything!


24Hores de resistència de motocicletes: podi per Yamaha

2013-07-08 21:30

Els dies 5 a 7 de juliol, es van celebrar les 24 Hores de Motocicletes a Montmeló. La carrera, de 15:00 a 15:00 hores. Va ser una carrera en sec, un temps perfecte, encara que un dia bastant acalorat, sobretot per als pilots que a les hores de sol, s’anaven tornant més sovint, la majoria, cada 55 minuts.

per: Martí Marcos Cladellas

La carrera va ser dominada per Yamaha, amb un gran esforç i victòria merescuda.

L’equip Suzuki Català, va tenir una carrera amb moltes dificultats, fins a haver d’abandonar aproximadament a quarts d’onze del matí. La sortida però, va ser impressionant amb un frec a frec amb el pilot de Yamaha, el guanyador, fins a tenir problemes. Tot va començar a la segona hora, quan li va sorgir una fuita d’oli que varen tardar 40 minuts a arreglar-la i tornar-la a pista, i col•locar-se en les últimes pocions. Però, abans d’arribar a les 300 voltes, ja es col•locava en tercera posició darrera de dos equips, Yamaha i Kawasaki amb els dorsals número 4 i 5 respectivament.
El Suzuki Català, va haver de retirar-se a quarts d’onze per culpa de problemes a la moto.
L’equip guanyador de Yamaha, els Yamalube Folch Endurance, no ha perdut la davantera en tota la carrera, i , a més, amb un participant ben especial, el germà del famós Carlos Checa, David Checa amb el dorsal 4.
En segon lloc, un equip Kawasaki, el dorsal número 5, format per pilots francesos, però no és l’únic equip francès, ja que, 32 equips de 51, eren francesos, i 1 que era alemany. La resta, espanyols.
I per completar el podi, un altre equip Yamaha, amb el dorsal 59, els Team Sud Manche Evolution .
Però al circuit, hi va haver un pèssim nombre d’espectadors, els quals, la gran majoria, van anar només a la sortida, D'aquesta manera desmentim totalment la xifra falsa de 25 mil persones que ha donat el circuit. També gràcies (i no) al circuit per no acreditar-nos, ja que els dos enviats especials de Fórmula Ràpida, l’Arnau Vinyals i el Martí Marcos, van aguantar totes les hores, per l’exterior del circuit i no poder informar tant com ens hagués agradat.

—————

Retorna