17 anys romanès, Visoiu guanya a València la segona cursa

2013-06-16 15:30

El romanès Robert Visoiu ha guanyat la segona cursa del cap de setmana a València després de sortir des de la pole. Segon ha estat Vainio gràcies a una bona sortida com Sainz Jr. que ha completat el podi.

per: Arnau Viñals Vendrell

Visoiu (MW Arden) ha conservat la posició preferent amb Vainio (Koiranen GP) i Ellinas (Marussia Manor Racing) darrere d’ell. Daly (ART Grand Prix) ha mantingut la seva vuitena posició a la sortida. Sainz Jr. (MW Arden) aconseguia avançar a Ellinas. El espanyol marcava la volta ràpida de la cursa però de seguida es trobava assetjat per Ellinas, Kvyat (MW Arden), Korjus (Koiranen GP), Regalia (ART Grand Prix) i Daly. Però Korjus perdia molta distància amb Kvyat i l’estonià provocava una cua de pilots darrere d’ell per la sisena posició.  Tot i això Korjus a les últimes voltes s’ha pogut escapar del seu perseguidor, Facu Regalia.

Patric Niederhauser (Jenzer Motorsport) es retirava a la volta deu en punxar un pneumàtic.

Yelloly (Carlin) que era l’únic de la cursa amb pneumàtics nous, remuntava avançant a Alex Fontana (Jenzer Motorsport) i Dino Zamparelli (Marussia Manor Racing).

A falta de dues voltes, els dos Koiranen’s estaven sota pressió, amb un Korjus que es passava de frenada. Korjus l’avançava Regalia però li tornava la posició al revolt 2, Daly també ho provava però sense èxit. Una gran defensa de Korjus l’ha fet mantenir la seva posició i mantenir 4 punts importants pel campionat.

 

Top 10: Visoiu, Vainio, Sainz Jr., Ellinas, Kvyat, Korjus, Regalia, Daly. Volta ràpida per: Sainz Jr.