10 anys més de Gran Premi del Canadà

2014-06-08 16:35

El Gran Premi del Canadà seguirà en el calendari fins el 2024, després d'un acord entre els organitzadors i Bernie Ecclenstone. 

Per: Arnau Viñals Vendrell

L'acord ha sortit "barat" i car per els organitzadors els quals només pagaran 100 milions lliures durant aquests 10 anys, és a dir, 10 milions de lliures per any (12,3 milions d'euros). Ara  bé l'organització durant aquest període de temps haurà de reconstruir els boxes. 

 

Els diners per aquesta reconstrucció "oscil·len entre els 25 i 40 milions de dòlars canadencs"(15 milions-25 milions d'euros), segons deia  el promotor de la  cursa, François Dumontier a Autosport. També ha  afirmat que aquests canvis es faran pensant en la  cursa del 2017 i que a més a més, invertiran en fer un nou Medical centre.. "És un repte perquè som en una illa rodejada d'aigua, per tant haurem de ser creatius i utilitzar tota la imaginació que tenim, però estic segur que serà un èxit

 

Finalment l'organització en part de fer reformes per als competidors, també farà una baixada dels preus de les entrades ja per l'any vinent.