We don't miss anything!


Audi, 1

2012-04-29 21:06

 A la Q1, despres dels dos intents de cada pilot, no han superat la Q1: Miquel Molina, David Couthard, Augusto Farus, Roberto Merhi (debutant), Susie Wolf (dona) i Frey. Una Q1 en que tots els pilots, han rodat del primer a l'últim a un segon de diferencia.

A la Q2, nomès començar, Christian Vietoris, ha fet una increible i llarga sortida de pista. En canvi en la lluita pel primer lloc, se'l han disputat Mercedes, Audi i Spengler (BMW) que ha sorprès bastant. Finalment, amb uns últims instants, molt tensos, no han aconseguit passar a la Q3: Ralf Schumacher (que ha quedat a 5 mil·lessimes del tall), Adrian Tambay (debutant), Robert Wickens (debutant, guanyador de la Formula Renault 3.5 el 2011), Alburqueque i Christian Vietoris, a causa d'una sortida abans de creuar la meta.

Una dada a tenir en conte, és que tenir 10 kilos més de benzina al diposit, fa que els DTMs vaguin 2 dècimes més lents.

A la Q3, els pilots, ja no tenien més pneumàtics, i nomès han fet un intent, sobretot al final, que ha provocat alguna d'altres cues al Pit lane. Abans de que succeis això, Rockenfeller ha anat per feina, apretant molt els pianos. Tot i això, al conluir la sessió, per comprovar quins serien els quatre pilots que lluitarien per la pole, Werney s'ha col·lat a la Q4. Els eliminats de la Q3 han estat: Rockenfeller (s'ha quedat a 0.07 segons, del tall), Ppaffet, Prialux, Scheinder, Spengler, i el campió amb un BMW: Martin Tomczyick.

Aquest eliminats ha provocat que no hi hagues cap BMW a la Q4. Una Q4 en que la disputarien Mortara, Werey, Ekström i Green.

Mortara a fet un 1.39.9, que l'ha provocat una eliminació de la volta, a causa d'una sortida de pista al revolt 1.

Werner, ha sigut la sorpresa de la sessió, i ho ha aprofitat, arriesgant al màxim, cosa que ha fet, que es passes de frenada al revolt 5.

I li tocaba a Ekström, el favorit. Ekström no ha fet cap error en la seva volta, i ha aconseguit la pole. No com Green que li tocaba fer la volta desprès d'Ekström, i que s'ha passat de frenada al revolt 2, en que ha perdut tota possibilitat a fer la pole.

—————

Retorna