We don't miss anything!


Pirelli proporcionarà nous compostos que ajuntaran l’estebilitat del 2012 amb el rendiment del 2013

2013-05-17 20:07

Desprès de les nombroses crítiques cap als pneumàtics Pirelli d’aquesta temporada, els italians han decidit canviar els compostos a partir del Canadà, els nous combinaran elements del 2012 i 2013.

per: Òscar Daniel

Aquestes son les paraules de Paul Hembery, director de Pirelli: “El nostre objectiu és proporcionar als equips una nova gama de pneumàtics que ajuntin l’estabilitat de les rodes 2012 amb el rendiment de les actuals. Com a empresa, sempre ens hem mogut ràpidament per fer millores allà on creiem que és necessari. Desprès d’avaluar dades de les primeres curses de l’any, hem decidit introduir una nova evolució, ja que al Gran Premi d’Espanya va quedar clar que la xifra de ‘pit stops’ era massa elevada. El guanyador va fer quatre ‘pit stops’. Aquests canvis també voldran dir que les rodes no treballaran tant durament, la qual cosa reduirà el nombre d’aturades al box.”

A Pirelli es queixen de la limitació pel que fa a tests de pretemporada, a més, posen com a excusa que les condicions de la pretemporada no són iguals que les de cursa, degut a les temperatures més baixes de l’hivern. Per aquestes raons, demanen que es redueixi la limitació de les proves i es facin a més llocs diferents.

Pel que fa als pneumàtics que vam veure destrossar-se de sobte, per exemple, els de Felipe Massa a Bahrain, a Pirelli asseguren que el problema va ser degut a peces de cotxes, però diuen que amb els nous compostos es solucionarà el problema, tot i que, segons ells, aquest problema no afectava a la seguretat, ja que l’interior del pneumàtics segui intacte i permetia als pilots retornar e box d’una manera segura.

—————

Retorna