Èxit de públic a la festa d'obertura de les 24 hores 2013

2013-07-19 00:51

La notícia és que les “24hores segueixen” segons deia en Francesc Padró president del Grup 24 hores, a la festa d’obertura de les 24 hores de la Vall del Tenes, que ha tingut lloc a l’Ateneu Aliança de Lliçà d’Amunt, el passat 18 de Juliol.

per: Arnau Viñals Vendrell

Una festa d’obertura amb un èxit rotund de públic, amb la assistència de prop més de 200 persones que han pogut presenciar els trofeus dels guanyadors a l’MXEuronations d’aquest any per  part de l’equip Catalunya, també han pogut contemplar els dissenys que s’han presentat aquest any, i del refrigeri després de les paraules de Carme Riera, Vicepresidenta del Grup 24 hores, Francesc Padró, president del Grup 24 hores i del regidor d’esports, Juan Miguel Valderrama. Entre el públic, a part d’aficionats, voluntaris, i patrocinadors també han assistit pilots, com Nicolàs Garcia, o el mateix Rubén Luengo.

“Cada any diem el mateix però tal i com està la situació econòmica, això ens repercuteix a tots els que fem esdeveniments” així es com Francesc Padró confirmava que les 24 hores seguien un any més tot i la crisis econòmica, però ha afirmat que “ tenim la sort que la història ens pesa molt i es el nostre aval” com a clau número 1 per mantenir la cursa. Un Padró que a més a més, ha confirmat el canvi de nom del Gran Premi per al nou principal patrocinador, Terranova CNC “ens han escoltat i han apostat per nosaltres, per una cursa diferent, per una cursa única, en que els valors que transmet ha fet segurament doncs que hagin decidit apostar i ajudar a tirar endavant la cursa.” Padró també ha fet referències a les novetats d’aquest any, dient que “funcionen soles” i on tothom podrà gaudir de la cursa al seu nivell.

En clau inscripcions, Padró no s’ha tallat gens, i ha afirmat que gràcies al nou procés d’inscripcions “ha estat l’any que més equips tenim (de moment) amb ara mateix 30 equips,  i a l’espera d’algun de fora que han de acabar de respondre” En referència als equips estrangers de la promoció que ha fet el Grup 24hores a l’MXEuronations el  passat mes de Juny on han aconseguit segons afirmava Carme Riera, “donar a conèixer a molta més gent les 24 hores” fins i tot on els algun equip es pensava que era broma “l’esdeveniment sembla tan gran que fins i tot algú es pensava que era broma però no, i valoren això com la prova mundial de les 24 hores.

“L’espectacle el tindrem assegurat, les 24 hores marca molt al fons als pilots” és la frase final en que ha acabat Padró per referir-se a que pels pilots és un orgull córrer.

“Considerem les 24 hores com una prioritat” aquesta és la política del regidor d’esports que diu que tot i les retallades de Madrid als ajuntaments, han fet peus i ungles per tornar a col·laborar amb les 24 hores. Un regidor que ha acabat d’aquesta manera “Visca les 24 hores, Visca Lliçà d’Amunt i Visca Catalunya!”