Avís Legal

1. Dades identificatives del lloc web

La titularitat del web www.formularapida.net, correspon a Arnau Viñals Vendrell i FormulaRapida.net; aquest lloc és el web oficial de FormulaRapida.net, des del 2012 fins a l'actualitat.

FormulaRapida.net

Per a contacte amb nosaltres enviï un missatge a formularapida@gmail.com

 2. Drets de propietat intel·lectual i llicències d’ús obert

El lloc web www.formularapida.net i tots els seus continguts són propietat de Arnau Viñals i Vendrell i FormulaRapida.net o d’altres organismes que han autoritzat l’ús i difusió d’aquests continguts al diari.

Tota la informació que conté, sempre que no es digui expressament el contrari, està sotmesa a una Llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Espanya, que en permet la còpia, distribució i comunicació pública, així com la creació d’obres derivades, però, sempre amb el mateix reconeixement que s’especifica en aquesta llicència, i amb un enllaç cap a l’original; aquesta llicència no permet l’ús comercial d’aquesta obra sense permís de l’autor.

Les marques, fotografies, imatges, signes distintius i logotips que apareixen en aquest lloc web són propietat de FormulaRapida.net, sempre que no s’indiqui una titularitat diferent, estan protegits per la legislació vigent aplicable.

3. Limitació de responsabilitat

Les entrades i pàgines d’aquest web, no estan sotmeses a responsabilitats del FormulaRapida.net, ja que les entrades i pàgines d’aquest web, han estat creades per redactors del diari, seguidors i/o a altres persones. FormulaRapida.net, no es responsabilitza del que diguin les entrades que no són escrites per nosaltres. Qualsevol queixa es pot formular a formularapida@gmail.com

4.Jurisdicció i lleis aplicables

Aquest lloc web es regeix per les lleis espanyoles independentment de l’entorn legal de l’usuari.

5. Responsabilitat dels lectors

FormulaRapida.net,  no es fa responsables dels perjudicis que poden ocasionar: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del web i els problemes que poden ocasionar enllaços a webs que no adoptin els mitjans necessaris per no causar problemes en el vostre dispositiu. Igualment, no ens fem responsables dels problemes de tercers en el nostre web, siguin xarxes socials o altres mitjans.

6. Tecnologia web

El web esta creat amb webnode.

© FormulaRapida.net