We don't miss anything!


Wittmann insuperable a la pole

2014-05-31 20:12

Marco Wittmann ha aconseguit la segona pole position de la temporada al circuit hongarès d’Hungaroring, després de dominar tota la qualy en la seva totalitat. Glock ha estat segon i Molina tercer (si no és desqualificat, tal i com ha succeït en les dues anteriors classificacions).

Per: Arnau Viñals Vendrell

La classificació en terres hongareses s’ha iniciat com sempre amb la Q1 on Wittmann (BMW) i Molina (Audi) han estat els dominadors. Però com ja hem vist en les anteriors dues curses, els Mercedes no són massa bons en classificació i com ja va sent habitual, els hem trobat als últims llocs de la taula de temps amb Paul Di Resta, Daniel Juncadella, Gary Paffett, Vitaly Petrov i el guanyador de la cursa a Oschersleben, Christian Vietoris, eliminats de la Q1.

 

En canvi durant la Q2 la cosa era entre els Audi i els BMW que dominaven la ronda amb Da Costa en el primer lloc. Cal dir però que Wickens i Wehrlein eren els únics Mercedes en aquesta Q2, això si, condemnats a ésser eliminats. Finalment, els pilots que no entraven en la lluita per la pole position a la Q3 i que sortiran demà des de la novena fins a la divuitena posició son: Spengler, Green, Ekström, Mortara, Rockenfeller (líder del campionat, campió el 2013), Hand, Scheider, Wehrlein, Wickens i Tomzcyk.

 

La lluita per la pole era entre 5 BMW’s i els tres joves d’Audi (Molina, Müller i Tambay). Un cop tots havien completat la primera volta ràpida, Wittmann liderava seguit per Martin, Molina, Da Costa, Glock, Tambay, Müller, Farfus.

 

A falta d’un minut pel final, Wittmann aconseguia millorar encara més el seu temps de pole position i Glock pujava al segon lloc a falta d’un segon del final de la sessió.

 

Amb la bandera de quadres en pista, Molina no podia fer front als BMW i només podia pujar fins al tercer lloc deixant el top 8 de la següent manera: Wittmann, Glock, Molina, Martin, Da Costa,  Farfus, Tambay i Müller.

 

 

—————

Retorna