We don't miss anything!


Wickens mostra el potencial de Mercedes en els FP2

2014-06-28 14:18

Robert Wickens a liderat la segona tanda d'entrenaments lliures del DTM al Circuit de Norisring. El canadenc ha marcat el millor crono per davant de l'Audi de Rockenfeller i l'altre Mercedes de Vietoris. Juncadella ha estat 11è i Miquel Molina 15è. 

Per Eric Calduch

Robert Wickens ha liderat matí a Norisring amb un gran crono de 48.210s, que li ha servit per deixar darrere seu el vegente campió, Mike Rockenfeller, qui s'ha quedat a gairebé una dècima. Els Mercedes de Christian Vietoris i Pascal Wehrlein han seguit el domini de Mercedes amb la tercera i la quarta plaça, mentre que l'Audi de Jamie Green ha tancat el Top 5. 

 

Malgrat diversos tocs contra el mur durant la sessió, finalment no hi ha hagut cap accident destacable. Tot sembla indicar que Mercedes s'ha adaptat bé a aquest circuit, tot el contrari de BMW, qui sembla anar bastant malament. Tanmateix BMW ha millorat una mica els seus resultats respecte als de la FP1, ja que trobem a Marco Wittman i Bruno Spengler dins del Top 10. 

 

Pel que fa als pilots de casa, Dani Juncadella només ha pogut ser 11è en aquesta ronda, una mica més discret que aquest matí quan ha marcat el millor crono dels lliures 1. També bastant discreta ha estat l'actuació de Miquel Molina, el català no ha passat de la 15a posició, i sembla que el seu Audi no s'està adaptant molt bé a la configuració d'aquest circuit. 

 

A les 14:50h començarà la qualificació final que definirà les posicions de sortida per demà la cursa. 

 

 

—————

Retorna