We don't miss anything!


Wickens aconsegueix la pole al Red Bull Ring

2014-08-02 19:34
El pilot canadenc de Mercedes, Robert Wickens, ha aconseguit la pole al Red Bull Ring després d’una classificació molt justa on Glock ha sigut segon i Wittmann tercer. Juncadella sortirà dotzè i Molina dissetè.
 
Per: Jordi Ferrer.
 
A la Q1 el més ràpid va ser Augusto Farfus, seguit de Wittmann i Wickens. Van ser eliminats Paffet, Tambay, Mortara i els dos ex pilots de Formula 1; Petrov i Di Resta. Cap incident a destacar a la Q1, excepte la eliminació de algunes voltes a pilots per excedir els límits de la pista.
 
A la Q2 la sorpresa la van donar els Audi, al caure eliminat tots excepte el de Green, que es va salvar per els pèls. El més ràpid fou Wittman seguit per Wickens i Wehrlein. Eliminats Hand, Spengler, Tomzcyk, Juncadella, Da Costa, Rockenfeller, Scheider, Ekström, Molina i Muller que no va poder sortir a pista.
 
En Q3 el més ràpid i el que és va emportar la pole va ser Robert Wickens amb el Mercedes, encara que va trompejar al inici de la Q3. Segon va ser Glock, seguit per Wittman. Per al darrere Farfus, Wehrlein, Green, Vietoris i Martin.
 
Demà la cursa comença a les 13:30 CEST.

—————

Retorna