We don't miss anything!


West s'emporta la victòria en una cursa boga

2014-06-28 13:55

Anthony West s'ha emportat la victòria al circuit d'Assen sobre mullat, seguit de molt a prop per Viñales i de Kallio. 

Per: Jordi Ferrer

https://photos.motogp.com/2014/06/28/95west,gpassen_ds-_s1d2551_original.jpg

La cursa ha començat amb aigua sobre l'asfalt i tots els pilots han posat neumàtics de pluja. A la sortida no ha hagut cap incident encara que la pluja ha fet acte de presencia.  

 

A falta de 14 voltes per al final, Nakagima s'ha anat al terra. Corsi liderava la prova fins que s'ha caigut a falta de 13 voltes per al final, llavors ha sigut West el que ha ocupat la primera posició, seguit per Salom i Viñales. Kallio i Rabat són a la sisena posició i vuitena respectivament.

 

Les set primeres posicions estan molt renyides amb tots els pilots a menys de tres segons. A falta de set voltes, Salom i Viñales s'han tocat una mica, però tant un com l'altra intenten passar al líder de la cursa. Kallio ha trigat poc en arribar a les primeres posicions per a donar caça als dos pilots espanyols. Rabat baixa fins a la dècima posició. 

 

Ja a les últimes voltes, West, Viñales, Salom i Kallio lluitaven per les primeres posicions però ha sigut Salom qui ha perdut el control de la seva moto i s'ha caigut, però afortunadament ha pogut seguir la cursa i ha baixat fins a las catorzena posició. Kallio ha començat a donar atac a Viñales, però aquest últim li ha aguantat tot el temps. 

 

A l'última volta, Viñales ha atacat a West, però aquest ha sapigut aguantar la pressió i ha aconseguit una victòria boja i molt merescuda. Rabat queda vuitè, molt per darrere del seu company d'equip. 

 

Finalment, les tres primeres posicions han sigut per a West, Viñales i Kallio, Rabata es queda vuitè i Salom, encara que ha caigut, a pogut acabar a la quinzena posició.  

 

—————

Retorna