We don't miss anything!


Vettel pole en territori Ferrari amb Hulkenberg com a primer Ferrari

2013-09-07 15:15

Pole per Sebastian Vettel amb altre doblet de Red Bull aquest cop en terriotri Ferrari a priori, al circuit de Monza, Itàlia. La sorpresa de la Q3 ha estat Nico Hulkenberg que ha acabat tercer i a la Q2 Lewis Hamilton i Kimi Raikkonen han acabat eliminats en aquella sessió.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La Q1 s’ha iniciat amb el domini dels dos equips italians i per tant equips locals, Toro Rosso i Ferrari que han dominat els temps durant tota la sessió, tot i que Hamilton i Vettel durant els últims minuts de la sessió s’han col·locat al capdavant. Els temps tot i això han estat molt igualats, amb els 18 primers amb només 1 segon de diferència. Els eliminats han estat finalment Gutiérrez, Bottas, Van der Garde, Pic, Bianchi i Chilton.

Els Ferraris han anat al màxim des de bon començament de la Q2 on Alonso ha marcat un temps molt bo, i on Hamilton ha patit durant aquesta Q2 ja que el britànic ha comés un error infantil sortint-se de pista a la Parabòlica i després s’ha trobat trànsit, fent que no passés a la Q3. Tot el contrari de Red Bull que han sortit tard i amb una volta, Vettel ha baixat 3 dècimes el temps d’Alonso. Els eliminats doncs han estat: Raikkonen, Hamilton, Grosjean (els Lotus no porten millores degut el deute del equip), Sutil, Maldonado, Di Resta (estrany veure els Force India tant avall ja que el equip britànic té un cotxe a priori, bo per aquest circuit).

A la Q3 on han sortit els Ferrari tots dos junts, Alonso s’ha queixat d’això,  i Vettel ha imposat una altre lliçó de pilotatge amb la seva primera volta ràpida on ja li ha tret mig segon a Alonso, Mark Webber igual.

Amb la bandera de quadres, Webber millorava el seu temps,  i Hulkenberg sorprenia a tothom amb la tercera posició amb motor Ferrari per davant de Felipe Massa i Fernando Alonso, sisè ha estat Rosberg, setè Ricciardo, seguits dels Mclaren’s de Pérez i Button i Vergne que s’ha sortit de pista al darrer revolt.

—————

Retorna