We don't miss anything!


Tercera victòria consecutiva de Márquez a l'Argentina

2014-04-27 19:27

Marc Márquez ha obtingut una nova victòria en aquest Mundial 2014, i tot després de remuntar després d'una mala sortida. El pilot cerverí ha adelantat a Jorge Lorenzo en els últims compassos, maniobra que ha repetit Dani Pedrosa posteriorment per completar el doblet d'Honda. Lorenzo s'ha tingut que conformar amb el tercer lloc per davant de Valentino Rossi.

Per Eric Calduch

La carrera ha començat amb una bona sortida de Lorenzo, on Pedrosa i Marquez el seguien d'aprop, pero al segon revolt, el cerverí d'Honda veia com el superaven fins a tres pilots, retrocedint fins a la sisena posició. Anaven succeïnt les voltes i Márquez emprenia la remuntada, adelantant a tots els pilots que tenia davant fins tornar a la segona posició, a l'estela de Lorenzo.

 

Darrere d'ell veiem dos importants caigudes en zones altes de la classificació. La primera d'elles per part d'Aleix Espargaró, que de nou veia perduda l'esperança de fer un bon resultat. Tot i així, el català de Forward Yamaha seguia en pista, acabant en una discreta 15ª posició, que per sort, l'hi ha atorgat un petit punt. Per altre banda, Alvaro Bautista també acabava a la grava, però amb menys fortuna i sense poder continuar. Segueix la mala ratxa de Bautista en aquest Mundial 2014, doncs encara no ha pogut puntuar tot i les seves bones prestacions.

 

Anaven passant les voltes i Márquez seguia molt aprop de Lorenzo, seguint-li l'estela, fins que a nou voltes pel final el català decidia passar al atac i superar al mallorquí, que ja a partir de llavors no podia aguantar el ritme de la Honda. Mentre Márquez apretava al davant i és distanciava poc a poc, per darrere Dani Pedrosa venia amb força després d'haver superat a Bradl i Iannone. Aquella mateixa maniobra també l'efectuava Valentino Rossi, qui al final ha pogut acabar en cuart lloc. Quan Lorenzo i Pedrosa anaven a iniciar l'última volta, just en el penúltim revolt del circuit, Pedrosa feia una gran passada de frenada per superar al pilot de Yamaha, que retrocedia fins al tercer lloc.

 

Nova victòria de Marc Márquez a l'Argentina, i ja és la tercera consecutiva des de que vam iniciar la temporada a Qatar. El de Cervera ja li treu 19 punts a Dani Pedrosa al Mundial, que tot i així ha salvat distància en aquesta cursa. Lorenzo per la seva part és troba en el 7è lloc de la general a 53 punts de Márquez, i ara li toca remuntar si vol tenir opcions a un títul on Márquez comença a ser el favorit per endur-se'l.

 

La cursa ha finalitzat amb Stefan Bradl per darrere de les Honda i les Yamaha, seguit per un increïble Andrea Iannone, les Monster Yamaha de Bradley Smith i Pol Espargaró, Andrea Dovizioso, Hiroshi Aoyama, Nicky Hayden, Yonny Hernandez, Karel Abraham, Scott Redding, i com hàviem dit, Aleix Espargaró tancant la zona de punts degut a la caiguda inicial.

 

El Mundial de MotoGP tornarà en ocasió del GP de Espanya que és celebrarà a Jerez durant els dies 2, 3 i 4 de maig.

 

 

 

—————

Retorna