We don't miss anything!


Stanaway comença amb bon peu a Alemanya

2014-07-18 22:07

Richie Stanaway ha començat de la millor manera possible el cap de setmana a Hockenheim, i és que el pilot de Status Grand Prix ha marcat el millor temps en els lliures d'aquesta tarda. L'australià ha marcat el millor crono amb un 1:29.473, que l'ha situat dues dècimes per sobre de Marvin Kirchhöfer i del seu company Nick Yelloly. 

Per Eric Calduch

Richie Stanaway ha liderat l'única tanda d'entrenaments lliures de la GP3 al Circuit de Hockenheim, que aquest cap de setmana acull les curses d'aquesta categoria. L'australià s'ha imposat al final de la sessió al temps establert per l'ART de Kirchhöfer, deixant el seu crono a més de dues dècimes, igual que el del seu company d'equip, Nick Yelloly. En quarta posició s'ha situat l'altre ART de Dino Zamparelli, mentre que Patrick Kujala amb el Marussia Manor Racing ha completat el Top 5. 

 

La sessió ha estat marcada per diversos incidents, sobretot per petites excursions que han patit diversos pilots com Alex Lynn, Emil Bernstorff i Santiago Urrutia, entre molts altres. Malgrat això el més destacat ha estat l'accident contra el mur que ha patit Adderly Fong, que ha meitat de la sessió ha perdut el control del seu Jenzer Motorsport i ha anat a parar contra les proteccions del revolt 1. 

 

El Top 10 ho han acabat de completar Bernstorff, Niederhauser, Lynn, De Beer i Agostini, que ha hagut de deixar el seu Hilmer tirat enmig la pista quan faltaven pocs segons per al final de la sessió. La pilot espanyola, Carmen Jordá ha finalitzat de nou en 27a posició a ni més ni menys que a cinc segons del liderat i a dos del seu rival més proper, un pobre balanç per a la pilot que no està destacant molt en la categoria. 

 

La qualificació de la GP3 es disputarà demà a partir de les 09:45h. 

—————

Retorna