We don't miss anything!


Sebastian Vettel segueix dominant a Itàlia però ara amb menys diferéncia

2013-09-07 12:27

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

Sebastian Vettel ha seguit dominant en la tercera sessió d'entrenaments lliures al GP d'Itàlia a Monza.

Tot i això, Fernando Alonso ha acabat bastant més a prop del que s'esperava del pilot alemany i el seu Red Bull, a tan sols 2 dècimes i mitja del millor crono marcat per Vettel. Recordem que durant les sessions d'ahir i la primera part de la d'avui, Vettel li ficava a tots els cotxes que no fossin un Red Bull més de 6 dècimes, per tant o bé avui s'han guardat cartes per a la classificació, o Ferrari ha fet una bona feina.

La millora de Ferrari també es pot destacar per la feina que han fet els seus dos pilots Felipe Massa i Fernando Alonso a l'hora de proporcionar-s'hi aspiracións, una feina complexa que ja van fer l'any passat i que al final no va ser de gran ajuda.

Just darrere d'Alonso ha acabat Mark Webber, Lewis Hamilton, Sergio Pérez, Daniel Ricciardo, Felipe Massa, Jenson Button, Pastor Maldonado i tancant el Top 10 Kimi Raikkonen.

Els Mercedes no han destacat en quantitat ja que la bala platejada de Rosberg ha tingut problemes i no ha pogut rodar, però Lewis ha pogut tancar la sessió darrera dels dos Red Bull i Alonso. Per la seva banda els Lotus semblen haver fet un pas enrere ja que no han estat en cap moment a les posicions preferents.

Hem de dir, que avui al pàddock de Monza, s'ha parlat molt i es dóna per fet el fitxatge de Kimi Raikkonen per l'equip Ferrar per a la temporada que ve a substitució de Felipe Massa.

Finalment, Paul Di Resta ha tingut un accident a la parabòlica del circuit.

—————

Retorna