We don't miss anything!


Robin Frinjs abandonarà Sauber al 2014

2013-09-07 17:05

El campió de la Formula Renault 3.5, Robin Frinjs, que actualment es tercer pilot de l'escuderia Sauber, ha anunciat que abandonarà l'escuderia suïssa despres de que no li donguin cap oportunitat.

Escrit per: Eric Calduch

Robin Frinjs ha anunciat la seva retirada de Sauber a l'any vinent. L'escuderia suïssa té pensada una aliniació amb els dos actuals pilots i el rus Sergei Sirotkin al qual aportarà una important cantitad de diners que per Sauber són més importants que el gran talent de Frinjs. Recordem que l'holandes ha fet un gran paper a la Formula BMW i a les Formules Renault 2.0 i 3.5 on en l'ultima fins i tot la va guanyar l'any passat. Actualment havia corregut a la GP2 amb una gran victoria en la primera cursa de Barcelona i un segon lloc en l'esprint de diumenge. L'holandes es va perdre la cursa d'Hongria i va tornar a Spa però per Monza a tornat a deixar la categoria filial de la Formula 1.

Ara per ara Robin té un futur incert, tot i així aquestes són algunes de les declaracions que ha fet al respecte: "No sé el que passa ara. Tot el que sé és que estic assegut a casa i tothom està a Monza". "Sóc agent lliure. No culpo Sauber, han de mantenir-se vius com a equip i ho entenc. Per descomptat, tenen una gran història amb els joves pilots als quals donen oportunitats a la Fórmula 1, però també tenen una situació econòmica que tothom coneix i això és una cosa que no està a la mà ". "He tingut molts baixons aquest any". "És molest, però no hi ha res que pugui fer al respecte. Vaig ajudar a Hilmer Motorsport a aconseguir la seva primera victòria en GP2, la qual cosa va ser un gran èxit del qual estic molt orgullós, però a part d'això, està sent un any horrible". "Ara mateix no tenim un pla. El més important és que ara sóc lliure i puc fer el que vulgui, així que esperem que algú em doni l'oportunitat de mostrar el que puc fer"

—————

Retorna