We don't miss anything!


Red Bull arrasa ja, als lliures

2013-08-23 15:33

Domini INSULTANT a Spa – Francorchamps per part dels dos Red Bull que estan molt distanciats de la resta dels competidors, i que sembla ser que el domini de Red Bull en aquest circuit està al caure.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Una sessió de lliures que hem vist novetats aerodinàmiques en tots els equips. Concretament, a Red Bull hem vist que el cotxe presenta un nou aleró davanter i un cotxe amb poca càrrega aerodinàmica. Un Red Bull, que amb Sebastian Vettel gairebé impacta amb Giedo Van der Garde (Caterham) que s’havia sortit de pista després de ser avançat per el seu company d’equip Charles Pic que s’havia passat de frenada.

En definitiva, els Red Bull han estat al cap davant tota la sessió i amb els dos compostos. Tot i que Vettel ha punxat el pneumàtic del darrere dreta quan anava amb els mitjans que li han aguantat catorze voltes. Vettel ja no ha sortit a pista i pocs instants després, Giedo Van der Garde impactava contra les tanques de protecció al revolt 15, revolt on Vettel havia punxat el pneumàtic.

Finalment aquest han estat els 10 més ràpids: Vettel, Webber, Grosjean, Massa, Vergne, Raikkonen, Alonso, Pérez, Rosberg, Di Resta.

—————

Retorna