We don't miss anything!


Rabat es fa amb la pole in extremis

2014-04-12 23:46

Tito Rabat (Marc VDS Racing Team) ha obtingut la pole position de Moto2 a Austin amb un crono de 2.10.135 signat amb el temps de la QP gairebé extingit. Johann Zarco (AirAsia Caterham Moto Racing) i Dominique Aegerter (Technomag carXpert) completaran la primera línia de graella.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Després de guanyar en la primera prova de l'any a Qatar, Tito Rabat intentarà aconseguir la seva segona victòria en una pista en què va quedar segon la temporada passada. El barceloní ha superat Johann Zarco per 0.266s, en l'últim sospir (el francès ja celebrava la que hauria estat la seva primera pole a Moto2) però almenys a l'escuderia AirAsia Caterham de Zarco estaran encantats d'estar en primera línia en el seu segon Gran Premi del Campionat del Món.

 

Domenique Aegerter ha deixat el seu millor registre a 0.287s de la pole i s'ha assegurat la seva primera fila de graella a Moto2. Darrere del pilot suís s'ha situat el belga Xavier Simeón (Federal Oil Gresini Moto2) que encapçala una segona fila en què també figura el duo espanyol Julián Simón (Italtrans Racing Team) i Maverick Viñales (Pons HP 40).

 

L'alemany Jonas Folger, debutant a Moto2 amb l' AGR Team, s'ha classificat setè per davant de l'italià Simone Corsi (NGM Forward Racing) i el japonès Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia) i el trio configurarà la tercera línia de graella. Un altre germà, Marcel Schrotter (Tech 3) ha completat el top deu i per tant encapçalarà la quarta línia de la graella d' Austin.

 

Sandro Cortese (Dynavolt GP Intact), Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) i Axel Pons (AGR Team) s'han caigut en aquesta sessió, però tots han sortit il·lesos, un alleujament per Cortese després de la seva forta caiguda el divendres i de la no menys seriosa soferta a Qatar.

 

—————

Retorna