We don't miss anything!


Rabat el més ràpid en sec, Krummenacher el més ràpid sota la pluja

2014-05-30 19:30

Per: Jordi Ferrer
 

 

Esteve Rabat ha començat fort aquest cap de setmana liderant els FP1 de Mugello, Itàlia. El seu millor temps el va aconseguir a la última volta de la sessió, seguit de Cortese i Luthi. Molt poca diferència entre els dos primers.

 

Rabat, ha començat molt fort aquest Gran Premi, ja que es vol quedar líder del mundial amb opcions per aconseguir el títol, ja que el seu company d’equip (Kallio) porta dos victòries consecutives. Mattia Passini encapçalava tota la sessió excepte el últims minuts, i aquest ha acabat sisè.  Maverick Viñales ha finalitzat a la catorzena posició.

 

A continuació, als FP2 l’aigua a fet acte de presència, i pràcticament en una pista totalment molla, tots els pilots han provat la moto per tal de fer un set-up correcte en cas de que la cursa sigui amb aigua.

 

Finalment, amb aquestes condicions d’aigua, era pràcticament impossible rodar més ràpids que a la FP1, per exemple; Rabat no ha volgut arriscar hi ha acabat tretzè. Krummenacher ha quedat primer, seguit de Zarco i Kallio.  

 

 

—————

Retorna