We don't miss anything!


Pirro el substitut de Crutchlow a Argentina

2014-04-22 20:52

La lesió en el dit petit dret de Cal Crutchlow li impedeix disputar el GP   d’Argentina aquest cap de setmana  i Michele Pirro li substituirà.

Per: Jordi Ferrer

El pilot britànic de Ducati Team, Cal Crutchlow, no disputarà aquest cap de setmana el Gran Premi d’Argentina, per causa de no haver-hi pogut recuperar-se a temps de la lesió causada a Austin.

 

Durant la passada cursa al circuit de les Ameriques, Crutchlow va patir una caiguda que li va portar a una lesió al dit petit dret, del que no ha pogut recuperar-se a temps per disputar el següent gran premi. Després de la cursa, rere una sèrie de radiografies on es mostrava que el dit petit dret encara estava dislocat i acompanyat de una fractura, els metges van decidir intervenir amb una operació quirúrgica que va consistir en ficar-li un clau per estabilitzar-lo.

 

Encara després de la intervenció quirúrgica, el dolor en el dit li impedeix disputar el gran premi aquest cap de setmana, per lo que ha decidit viatjar a l’Anglaterra i recuperar-se per complet per poder-hi disputar el Gran Premi d’Espanya, que es disputarà en menys de dos setmanes. Per lo tant, serà el tercer pilot de Ducati Team, Michele Pirro, qui li substituirà aquest cap de setmana. 

 

—————

Retorna