We don't miss anything!


Pagenaud, Conway i Hunter-Reay els més ràpids a Detroit

2014-05-30 22:17

Simon Pagenaud ha estat l’home que ha completat la volta més ràpida del dia al circuit urbà de Detroit on aquest cap de setmana s’hi celebrarà la doble cursa. El actual líder del campionat i guanyador de les 500 milles d’Indianapolis ha estat el més ràpid durant la sessió matinal.

Per: Arnau Viñals Vendrell

https://d2i8ejbvsgsqtt.cloudfront.net/gallery/belleisle/2014/20140530-cjones/med/04CJ3986.jpg

Durant la primera sessió de lliures com sempre la igualtat ha estat màxima i tot i fer el millor temps Ryan Hunter-Reay, aquest ha estat acompanyat a la mateixa dècima per Justin Wilson i Helio Castroneves. Quart ha finalitzat Simon Pagenaud seguit de Tony Kanaan. En un dia on el temps ha acompanyat i molt a la ciutat de Detroit.

 

En canvi la tranquil·litat que ha governat en els lliures 1 no s’ha vist pas en els lliures dos on Sebastian Saavedra i Justin Wilson han provocat dues banderes vermelles amb el domini de Pagenaud, guanyador d’una de les curses aquí l’any passat.

 

Però Hunter-Reay ha provocat una última bandera vermella que ha fet allargar una mica més del compte la sessió que ha finalitzat amb Pagenaud en primer lloc seguit a la mateixa dècima per Conway i Castroneves; Power i Hunter-Reay han estat quart i cinquè respectivament.

 

 

—————

Retorna