We don't miss anything!

Ocon, més líder que mai

2014-06-01 18:36

Esteban Ocon guanya encara més avantatge després d'haver guanyat la tercera i última cursa del cap de setmana en que la pluja ha fet treure la bandera vermella.

Per: Andreu Rius

Des de la pole, el de Prema Powerteam no ha sortit massa bé però s'ha pogut defensar d'Auer que quasi l'avança en el primer revolt.

Darrere dels dos primers, Felix Rosenqvist superava a Antonio Fuoco just començar, i després va amb una conducció molt bona, el de Mucke Motorsport i company d'Auer és col·locava en segona posició.

Rosenqvist estava començant a retallar-li distàncies al francès, però poc desprès el penalitzaven per sortir dels límits de la pista. Això el feia quedar “fora de cursa”.

Fuoco s'havia posat per davant d'Auer en les voltes 6 i 7 i gràcies al drive-through del suec, el pilot de Ferrari és posava darrere d'Esteban Ocon.

No canviava la cosa i a tres voltes del final la cursa quedava aturada per culpa d'una bandera vermella provocada per la pluja, que en les primeres voltes era fluixa però s'anava intensificant cada cop més.

Ocon li treia més de 8 segons d'avantatge a Fuoco abans de la cancel·lació de la cursa.

Amb la cursa acabada -I amb la segona victòria d'Ocon d'avui- res canviava. Max Verstappen quedava quart seguit d'Antonio Giovinazzi que no va poder fer res per passar-lo.

Tom Blomqvist quedava finalment 6é, ja que en l'ultima volta disputada és va poder treure de sobre a Felix Serralles.

Gustavo Menezes acabava la cursa 8è, mentre que Jake Dennis passava a Nicholas Latifi i quedava 9è.

Amb aquesta cursa, Ocon és més líder que mai i va directe cap al mundial.